Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVOTNY Jan
|
Předmět: Základní tratě nefungují |
|
|
Mám problém s pluginem, konkrétně s možností Shakedown. Všechny nainstalované tratě se spustí bez problému, ale základní tratě z originální hry se nechtějí spustit (opačné verze fungují bez potíží). Když chci nějakou takovou trať spustit vrátí mě to zpátky do menu. Neví někdo co s tím? |
|
|
Zaslal: st březen 25, 2020 1:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Od oka bych si tipnul na tracks.ini nebo trackesttings.ini, pripadne si zkontroluj, jestli mas vsechny soubory pro trate v adresari Maps. Cisla zakladnich trati najdes v seznamu trati. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st březen 25, 2020 9:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVOTNY Jan
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Od oka bych si tipnul na tracks.ini nebo trackesttings.ini, pripadne si zkontroluj, jestli mas vsechny soubory pro trate v adresari Maps. Cisla zakladnich trati najdes v seznamu trati. |
tracks.ini vypadá v pořádku. Základní tratě jsou v adresáři Maps/ dostupné. Také se dají spustit přes možnost v menu hry 'Rychlé rally' ale přes Shakedown se stále spustit nedají. |
|
|
Zaslal: st březen 25, 2020 15:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLEZAL Jakub
|
|
|
Vypadá to, že z nějakého důvodu ti chybí soubory track-XX_Y_textures.rbz, ale stejně pojmenované složky tam asi máš. Tratě pak sice online a v rychlé rally fungují, ale v shakedownu ne. Rbz pro origo tratě mám tady - https://mega.nz/#!dNF2gaZI!EsjJqU7foRfUuSH7E0jpE3BQ6NQBYS84CjcYgqdZhPw nebo si je můžeš vyrobit z těch složek (rbz je jen jinak pojmenovaný zip archiv). |
|
|
Zaslal: st březen 25, 2020 17:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVOTNY Jan
|
|
|
Vše už funguje, jak má, děkuju za pomoc. |
|
|
Zaslal: st březen 25, 2020 21:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Zdravim,nechci zakladat nove tema,tak se zeptam tady... v turnajich na Valasskou rally mi pise chybu,ze mi chybi trat 96.... Ktera trat to je a kde by se dala stahnout? Diky. |
|
|
Zaslal: st duben 08, 2020 20:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVOTNY Jan
|
|
|
SRAMEK Tomas napsal: |
Zdravim,nechci zakladat nove tema,tak se zeptam tady... v turnajich na Valasskou rally mi pise chybu,ze mi chybi trat 96.... Ktera trat to je a kde by se dala stahnout? Diky. |
https://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=rbrtracks
tady jsou všechny tratě a odkazy |
|
|
Zaslal: st duben 08, 2020 20:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Diky,uz jsem na to prisel... Zjistil jsem,ze jsou dve Sosnove,to jsem doted nevedel Takze uz mam stahlou tu spravnou a funguje to. |
|
|
Zaslal: st duben 08, 2020 23:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|