Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Virtul65
|
Předmět: JIT ladění |
|
|
Dobrý den, hra funguje bez problému ale mám problém s RBRCIT. Pokaždé když chci aktualizovat fyziku nebo FixUp tak to vyhodí hlášku [/img] a chce to něco s JIT laděním. Co s tím mám udělat? |
|
|
Zaslal: po duben 20, 2020 12:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MALENOVSKY Jakub
|
Předmět: |
|
|
Mám podobný problém Může někdo poradit? |
|
|
Zaslal: po duben 20, 2020 21:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLEZAL Jakub
|
|
|
Zkuste přeinstalovat RBRCIT - http://ly-racing.de/ngp/tools/rbrcit/RBRCIT.7z Nejdříve smažte původní RBRCIT se všemi jeho soubory, které to jsou zjistíte v odkazovaném archívu (snad jen pokud máte složku RBRCIT/backup tak ji zachovejte). Pak vybalte novou instalaci do kořenové složky rbr, případně slučte složku RBRCIT s existující, pokud jste ponechali složku RBRCIT/backup. Dejte vědět, jestli pomohlo. |
|
|
Zaslal: st duben 22, 2020 15:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MALENOVSKY Jakub
|
|
|
DOLEZAL Jakub napsal: |
Zkuste přeinstalovat RBRCIT - http://ly-racing.de/ngp/tools/rbrcit/RBRCIT.7z Nejdříve smažte původní RBRCIT se všemi jeho soubory, které to jsou zjistíte v odkazovaném archívu (snad jen pokud máte složku RBRCIT/backup tak ji zachovejte). Pak vybalte novou instalaci do kořenové složky rbr, případně slučte složku RBRCIT s existující, pokud jste ponechali složku RBRCIT/backup. Dejte vědět, jestli pomohlo. |
Bohužel nepomohlo. Složku backup tam nemám vůbec, ani se mi nevytvoří po přeinstalování. Pokud si ji tam vytvořím ručně, tak mě to pustí jen o krok dál a pro změnu píše něco ve smyslu že: "Audio subfolder not found"...atd., dále nabídka Ano, ne....a po odkliknutí stejně samá chyba |
|
|
Zaslal: st duben 22, 2020 23:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLEZAL Jakub
|
|
|
Možná pomůže spusit RBRCIT jako správce. |
|
|
Zaslal: čt duben 23, 2020 1:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Virtul65
|
|
|
Už jsem to rozchodil. Celá složka s RBR byla ve vlastnostech jen pro čtení. Tak jsem to vypnul a už to funguje. |
|
|
Zaslal: čt duben 23, 2020 9:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MALENOVSKY Jakub
|
|
|
Virtul65 napsal: |
Už jsem to rozchodil. Celá složka s RBR byla ve vlastnostech jen pro čtení. Tak jsem to vypnul a už to funguje. |
Stačilo vážně jen tohle, nebo jsi musel RBRCIT ještě znovu přeinstalovat? Já to mám ve vlastnostech taky jen pro čtení, ale když to zatrhnu, tak se sice spustí nějaký proces ,ale za chvilku je ta slozka zase zpátky jen pro čtení. A program spustit stále nejde. Už nevím co s tim. |
|
|
Zaslal: čt duben 23, 2020 20:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Virtul65
|
|
|
Jo přeinstaloval jsem celou hru + RBRCIT, ale pořád to nefungovalo. Tak jsem udělal to s těma vlastnostma a už to fungovalo. |
|
|
Zaslal: čt duben 23, 2020 21:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MALENOVSKY Jakub
|
|
|
Tak zkusil jsem to tedy spustit ještě jako správce a to zdá se pomohlo. Sice to ještě občas nějkou chybu napíše, ale už se s tím dá aspoň něco dělat. Díky vám za rady. |
|
|
Zaslal: čt duben 23, 2020 21:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|