Právě je ne listopad 10, 2024 9:22
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
N3KRO
|
Předmět: zamykání volantu G29 |
|
|
ahoj lidi mám problém kdysi jsem měl volant dfp - perfektní v uzamykání volantu na rallye... nyní mám volant g29 a naistalovaný software sice umožňuje rozsah volantu upravovat dle herních profilů, nicméně ve hře se to bohužel neprojeví, kámen úrazu je v tom, že když software nastavím na RBR a určité nastavení stupňů volantu ještě v nastavení logitechu bez suštěné hry tak zámek volantu normálně šlape, ale jakmile spustím hru - automaticky se zámek odemknne... zkoukl jsem i jestli se hra spouští z té samé ikony jako jsem nastavil u logitech softwaru, vše je v pořádku, ale zámek nic.... díky za rady chlapi |
|
|
Zaslal: so duben 10, 2021 19:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEREB Daniel
|
Předmět: |
|
|
tiež mam tento priblém a neviem to vyriešiť :/ skúšal som už všetko
vie niekto pomôcť? dik. |
|
|
Zaslal: so květen 15, 2021 0:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JoeWilson
|
|
|
Podařilo se vám problém vyřešit ? Sdílet ... |
|
|
Zaslal: út červen 01, 2021 11:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CIPRYS Lukas
|
|
|
V aplikaci logitech máte různé profily pro různé hry.. pokud chcete toto upravit pro RBR, musíte nastavení změnit pro RBR profil a ne pro profil např "Plocha" jelikož aplikace většinou automaticky při spuštění hry změní profil z Plochy na profil dané hry |
|
|
Zaslal: ne březen 20, 2022 15:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|