Právě je st listopad 06, 2024 21:45
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: RALLY AUSTRALIA |
|
|
Nevím jestli je úplně dobře, že jsou pořád otevřené přihlášky a nominace. Mohl bych teď zaměnit nominace podle toho jak jsme v týmu odjeli první etapu. |
|
Zaslal: st červen 21, 2006 0:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: Diky za reset |
|
|
Diky Mikeu za reset i bez padovyho souboru, tesil jsem se na druhou etapu, ale nebyl jsem schopen zaktivovat volant, takze hned prvni strom. Jsem nasranej, ale i presto diky za tenhle sampionat, bylo to super!! |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: st červen 21, 2006 22:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
Předmět: |
|
|
Komentář k velkýmu mistráku: Neodhadl jsem kluzkost rozbitýho povrchu a udělal jsem 10x kotrmelec a odešla mi spojka a konec. Děkuji všem za zajímavou sezónu, těším se na druhý ročník a sraz! Bylo to velmi náročný a moc jsem toho ve velkým mistráku nepředvedl, ale letos je pro mně priorita srint! Diky mike za MČR.
Ps: tenhle komentář jsem už psal při tý ráně, ale neobjevil se tam takže bude někde chybka!? |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: čt červen 22, 2006 11:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Tož i můj krátký komentář: po 5 RZtách jsem začal hledat při jízdě chyby v mapování původních tratí a to jsem opravdu neměl...do cíle mě přitáhla odtahovka |
|
|
Zaslal: čt červen 22, 2006 22:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Chtelo by to jeste pred zavodem predelat penalizaci na Mineshaftu, uz sem ji tam dostal potreti a rozhodne tam nepojedu sejdrem, kdyz vim, ze jasne jedu dvema koli po ceste... je to ta predposledni vracecka staci o 0,5m posunout A jak tak koukam, tak s tou penalizaci je vic lidi |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: pá červen 23, 2006 0:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Žádal jsem o reset a nic. Škoda...vím, že sem si pos**sám - shodil sem se do menu, ale jelikož jsem v hloubi celkového pořadí, čekal jsem, že mi reset někdo povolí...nebo alespoň napíše *polib si*, že. Ale nic.
No můžu jen děkovat, že mám tak dobré připojení k netu, že mi to nepadalo při turnajích, čekání na resety asi musí být stresující
Nelíbí se mi to, nelíbí...ještě, že je konec...přesto dík za zážitky v turnajích. Někdy to stálo za prd, jindy super. Prostě jako v normálních závodech. Tak to má být.
V dalším ročníku možná (nebo snad?) nashle. |
|
|
Zaslal: so červenec 01, 2006 14:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|