Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: FYZIKY S1600 |
|
|
TESTUJTE A PIŠTE
Každý vůz má specifické vlastnosti podvozku a ovládání, srovnán je motor provšechny vozy podle standardu techn. předpisů.
Vydány jsou:
Fiat Punto S1600
Ford Fiesta S1600
Citroen Saxo S1600
Renault Clio S1600
VW Polo S1600
Peugeot 206 S1600 |
Naposledy upravil OLSA Mirek dne st listopad 01, 2006 9:09, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: po říjen 30, 2006 20:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
Předmět: |
|
|
Už jdu na to.... Zatím zhodnotím Fiestu S1600. Tak ta se povedla jak model tak fyzika, na asfaltu paráda, šotolina po drobném zásahu do setu taky super. Takže zatím chválím |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: po říjen 30, 2006 20:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JUNGER Tom
|
|
|
Zkoušel jsem Punto i Clio a narozdíl od předchozí fyziky se dá v pohodě jezdit na standartní nastavení s daleko lepšími časy než s nastaveným setapem na předchozí fyziku. Předchozí fyzika podle mého názoru vyžadovala víc hraní a nastavení auta. |
|
|
Zaslal: út říjen 31, 2006 11:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Zkoušel jsem Fiestu, ta nemá chybu. Fyziku jsem vyzkoušel i na současnou Fábku a na default nastavení na asfaltu osobák, na šotolinu bude potřebovat lehkej zásah do setupu, ale jinak skvělá práce. Díky |
|
|
Zaslal: út říjen 31, 2006 13:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Takže jsem testoval:) Tři povrchy dva průjezdy nastavení default, aby to bylo trochu objektivní.
Francie:
Fiesta - asfalt šel naprosto bez problémů, dlouhé rychlé rovinky auto zvládalo v klidu, konečně se i já ve vysokejch rychlostech nerosil a mohl sem být v klidu opřen o opěrák
Clio - podobně jako fiesta
Punto - to samé
shrnutí - celkově jedou šestnáctky na asfaltu dost rychle, ovládání je v pohodě a auto se ve směru celkem reálně ovládá, konečně je tu pocit že to auto vedu já a né že ono vede mne
Anglie:
Fiesta a Punto - no to bude chtít nastavení, v zatáčkách sem HODNĚ klouzal a celkově se dost špatně udržel na trati
Clio - tady to naopak jelo velice slušně i na default, auto drželo a neklouzalo tolik, horizonty na chirdonheadu byly v klidu
shrnutí - tak na šotolině mi to sice nic moc nejde, ale tady teda bude fiesta i punto potřebovat nastavení poladit, s cliem to bylo o dost lepší a dalo se ject v klidu
Finsko:
Tak tady je to u všech aut celkem srovnatelný +/- dalo se ject stejně rychle, snad možná doladit brzdy aby se nesnažil zadek předject předek, ale jinak je to oká, auto nehrabe 10 vteřin než se rozjede
Celkově se fyziky myslim podle mého názoru velice povedly. Hodně se zlepšila ovladatelnost a celkově mám z jízdy lepší a bezpečnější pocit. Na default nastavení se to dalo uřídit vcelku bez problémů až na šotolinu, kde ale já stejně nejsem moc dobrej, na asvaltu se nechá ject rychlá čistá stopa naprosto v pohodě, auta jsou rychlí a drží v zatáčkách. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: út říjen 31, 2006 16:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
wow, tak to je nářez! Nikdy sem sice moc S1600ky nejezdil, ale ted sem neodolal a stáhnul sem si P206ku a Clio... Jezdil jsem jen Francii, ale byla to nádhera...Mam podobný pocity jako Lucifer- Clio na default na asfaltu opravdu špica... Vesnicí na Cote se dá projet na vytočenou šestku bez ubrání plynu a auto se ani nehne, jen si drží skvělou stopu paráda předokolky mě začínaj bavit |
|
Zaslal: út říjen 31, 2006 16:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
JJ šestnáctky sou super, ale ne jen v rbr, já je prostě miluju ňuňuňu. Bavily mne dřív a teď taky fyzika na tom nic nemění, akorát teď se s tím už dá ject.
Ještě jsem teď zkusil 206
Francie: No prostě na asfaltu to šestnáctkám jede parádně.
Anglie: Tady to bylo lepší než s fiatem a fordem, ale stejně nic moc, řekl bych že tady je to hodně vyrovnaný mezi auty, akorát clio tady jede na default mnohem lépe
Finsko: Tak tady se mi jelo zatim s 206 asi nejlépe, trošku sem jí škrtil na plynu, ale jelo se bez chyb a bez zbytečného protáčení kol. |
|
RT--WRC-- |
Zaslal: út říjen 31, 2006 16:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Já budu moct otestovat předohrabky až o víkendu, to asi nevydržím. Po tom, co tady čtu, su už teď jak na jehlách Já totiž es šestnáctky taky ňuňuňu |
|
_________________ |
Zaslal: út říjen 31, 2006 17:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Tak jsem taky malinko testnul zatim jen Fiestu a super
Btw. Kluci supersvestkari, jak je to s Pazoutem 206? Ktery model mam pouzit, uz jede novy? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út říjen 31, 2006 17:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Byť nejsem vodič dětských hraček tak jsme neodolal fiestě a šel ji zkusit .Nikdy jsem je předtím nezkoušel krom orig. GM a klobouk dolu Olsone ,fyzika na asfaltu je super (ostatní jsme nezkoušel).
Myslím ,že kluci s S 1600 budou mít hezké závody. |
|
Zaslal: út říjen 31, 2006 18:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Jak psali již ostatní na asfaltu sedí jak prdel na hrnec to teda šotolina trošku hrabe. Jinak nápad jedné fyziky na všechny auta(1600) je gut,koho by to stále bavilo vše přepisovat,že Jelikož jezdím hlavně S1600 tak si teprve teď budu závody užívat. Teď to byl spíše boj Všem co se na tom podíleli DÍKY Sqělá práce |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út říjen 31, 2006 21:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Haze Jirka: Taky je na každý auto jiná fyzika, jak jsi přišel na to, že je jedna fyzika s1600, která se bude používat na všechny modely? Proti tomu tady právě bojujeme, viz. jiné vlákno o fyzikách. To že použil někdo fyziku z fiesty na model s1600 sice nechápu, ale pokud jí chtěl jen vyzkoušet, nu co? Ale každý auto bude mít svou specifickou fyziku. Proč sem to tady kousek vejš asi rozepisoval u každého auta? jak se se kterou jede na default. |
|
RT--WRC-- |
Zaslal: út říjen 31, 2006 21:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
DEJMEK Vaclav: Aha, tak to jsem to špatně pochopil, ale ta fyzika je stejně super. Tak to budu hold měnit i s fyzikou,už jsem v tom docela vycvičený |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út říjen 31, 2006 22:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
JA testoval jen Fiestu a ta je na asfalt super soto o neco horsi ale to se poda. Co me ale zarazilo je ze u Fiesty pri predelavani prevodovek se neprehazuje graf kratka stredni dlouha a podle me i v rychlosti se to nemeni.Jednoduse se me zda ze je tam furt stejna skrin. Jinak OK.To to zpravit a budu spokojenej. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st listopad 01, 2006 14:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
To s tím grafem se stává u více fyzik, vím, že se mi to dříve stával u dvou aut, mam za to že i u punta, zkus vyzkoušet tu převodovku neěkde na trati, jestli se mění nebo ne, já testoval pouze default nastavení, takže nevim jestli je chyba ve fyzice nebo jen u tebe. Mne to sice graf neměnilo, ale převodovka se měnila, alespoň se mi to zdálo, že se změnila |
|
RT--WRC-- |
Zaslal: st listopad 01, 2006 16:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|