Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Koupili byste si ho při zmiňovaný ceně? |
Jo |
|
42% |
[ 77 ] |
Ne |
|
21% |
[ 40 ] |
Pozdejš... |
|
35% |
[ 65 ] |
|
Celkem hlasů : 182 |
|
Autor |
Zpráva |
HOUST Vita
|
Předmět: |
|
|
ovladace z logitechu mam...spis by me zajimala ta akcicka s tim mazanim z registru...co presne hledat a co presne smazat? |
|
|
Zaslal: út leden 29, 2008 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
no nevím jestli máš aktuální! pač k mé G25ce byly na cd staré ale to je jedno dej start-spustit-(tam napiš "Regedit") a pak jsi tam najdi složku logitech a celou ji smaž pak znovu nainst. ovladače a mělo by to jet jo a nezapomeň smazat taky složku logitech ve win-prog files atd |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st leden 30, 2008 3:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOUST Vita
|
|
|
BRABLEC Jan napsal: |
no nevím jestli máš aktuální! pač k mé G25ce byly na cd staré ale to je jedno dej start-spustit-(tam napiš "Regedit") a pak jsi tam najdi složku logitech a celou ji smaž pak znovu nainst. ovladače a mělo by to jet jo a nezapomeň smazat taky složku logitech ve win-prog files atd |
ja jsem to neinstaloval z cedecka...sel jsem rovnou na stranky a stahoval drivery odtamtud... |
|
|
Zaslal: st leden 30, 2008 11:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
VÝZVA:Prosím nevíte někdo kde se dá opravit G25tka???Středočeský popřípadě i Západočeský kraj??Já trubka neštastným pádem volant zlomila.Moje ICQ je víštak 458631632. Díky moc za případnou pomoc. |
|
|
Zaslal: so únor 02, 2008 18:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
no co ja vim o ofico servisech, kdyz sem ho naposled shánel tak mi u logitechu řekli že to posílaj do zahraničí protože v čr žádnej ofico servis nemaj a je levnější si koupit novej (řeč byla o momu..). nevim jak to dneska je, ale od ty doby si všechno od logitechu hlidam jak oko v hlave
EDIT: po kratkym googlení sem našel tohle http://www.terycomputer.cz/ |
|
|
Zaslal: so únor 02, 2008 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Myslim, ze jistej clen tymu Carlsbad psal, ze servis Logitechu je v Polsku. Tak se zkus zeptat toho nejmenovaneho clena |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: so únor 02, 2008 19:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
To Skála: Honzíku díky za info.Poslala jsem jim meila jestlí to opraví.Moc ti děkuji.
To Michal Martin:To měla být provokace??? |
|
|
Zaslal: so únor 02, 2008 19:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOUST Vita
|
|
|
RYTIROVA Katka napsal: |
VÝZVA:Prosím nevíte někdo kde se dá opravit G25tka???Středočeský popřípadě i Západočeský kraj??Já trubka neštastným pádem volant zlomila.Moje ICQ je víštak 458631632. Díky moc za případnou pomoc. |
Hm,tak to asi nasere |
|
|
Zaslal: so únor 02, 2008 20:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
U mojí G25 sem se už asi dva měsíce potýkal s problémem "vypadávání" kvaltů tzn. např. po zařazení 5-ky se po chvíli klacek vrátil o pár milimetrů zpět a to stačilo, aby snímač ztratil stopu a nahlásil neutrál. Po vypadnutí na poslední TR mi došla trpělivost a řadičku rozebral. Po chvíli vrtání se v tom, sem našel chybu. Řadička se v kvaltech drží díky kuličce, která je tlačená pružinou do tří otvorů viz. foto. Stačilo aby byla horní díra trochu zacpaná vazelínou a smetím v ní a už kulička nezapadal pořádně a byl na světě problém. Takže až někdo z vás narazí nedejbože na stejnej problém tak víte kde zkusit hledat chybu. Rozborku shifteru nedoporučuju úplným dřevákům (ti z nás, kteří si neomylně vrazí šroubovák do ruky) aby potom nezbylo víc dílu venku než vevnitř neboť kulička ráda vystřeluje do neznáma
|
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: st únor 06, 2008 18:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Já používám šajtru místo ručky a v poslední době mám pocit, že páka má dopředu menší odpor jak dozadu. No asi se pustím do rozborky |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st únor 06, 2008 19:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NESVADBA Ales
|
|
|
Chci se zeptat jsou ke g 25-tce potreba nejake specialni systemove pozadavky?Chci ho koupit,ale nevim jesteli mi to masina utahne,diky za odpoved. |
|
|
Zaslal: po březen 03, 2008 17:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
V tomhle rozdíly nejsou, takže se toho bát nemusíš. |
|
Zaslal: po březen 03, 2008 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAJDAK Martin
Založen: 04. 06. 2006 Příspěvky: 37 Bydliště: Zlín-Želechovice
|
|
|
Mám takový problém s G25 a potřeboval bych poradit.
Když jsem teď na nově přeinstalovaný PC nainstaloval ovladače pro G25, tak vše běželo jak má a nebyl problém. Druhý den už se mi však při připojení volantu a pokusu vstoupit do Logitech Profileru, objevila chyba, že není připojené žádné zařízení Logitech a ať zkontroluju, jestli mi svítí to žluté světílko u řadící páky. Volant byl bez problémů připojený, kontrolka svítila a i Windows ho našel, ale Profiler stále nefungoval.Tak jsem vymazal ovladače+ i z registrů jsem všechno odstranil a několikrát jsem takhle zkusil vše přeinstalovat znova, ale bez výsledku. Poté se mi i několikrtá při instalaci těch ovladačů stalo, že po detekovaní nenašel Profiler žádné zařízení, i když Windows volant opět našly. To je mi trochu divné. Když už se náhodou po instalaci ovladačů podařilo G25 detekovat, ukazatel spojky, byl zmáčknutý na maximum a teď naposledy se mi to stalo i u plynu a brzdy. Když jsem v ovládacích panelech dal herní zařízení a G25ku, tak i tam byl plynová i brzdový pedál zmáčknutý naplno a nešlo s tím nic dělat.
Zkusil jsem zapnout RBR a tam to kupodivu fungovalo, ovšem spojka nešla vůbec nastavit a volant fungoval bez FF.
To je zhruba asi tak celý můj problém a moc si s ním nevím rady. Možná je chyba ve volantu a nezbyde mi nic jiného než reklamace, ale kdyby někdo věděl, co bych mohl zkusit, určitě budu raděj ještě něco zkusit, než čekat několik týdnů, než mi to vyreklamují. |
|
_________________ www.kizzme-wrt.kitcarsweb.com |
Zaslal: st březen 19, 2008 19:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUHA Vaclav
|
|
|
ahoj. Možná by mohl být problém v instalaci. U G25 je to takové prapodivné v tom, že nejdřív musíš nainstalovat ovladače a pak teprv připojit volant ke kompu. Odinstaluj to a zkus to takhle. Taky jsem s tím měl problémy |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: čt březen 20, 2008 7:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
To je dost možný, ale u každého zařízení USB máš nejprve nainstalovat a pak připojit, tedy alespoň co vím z vlastních zkušeností. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: čt březen 20, 2008 8:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|