Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jste pro zavedení jednotných fyzik? |
Ano, jsem pro jednotné fyziky. |
|
87% |
[ 448 ] |
Ne, jsem pro více fyzik. |
|
12% |
[ 62 ] |
|
Celkem hlasů : 510 |
|
Autor |
Zpráva |
VYSKA Tomas
|
Předmět: |
|
|
je to naopak |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: ne duben 12, 2009 10:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONARIK Vit
|
|
|
No když to srovnam s volvem 242 tak je to v podstatě až na chovaní při nižších rychlostních stupních. Tohle hlavně na dvojku nebo na trojku na výjezdu sebou tak škubne že to neni šance srovnat což u volva neni problem. Odpoledne jeste skusim poladit setup zatim jsem jen zkousel default ale u volva je default hodne dobry |
|
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
DEJMEK Vaclav napsal: |
Chci se zeptat, možná už je to tu napsaný, ale ... Jak je to s nastavováním? Vzhledem k tomu, že je vlastně překlopen model fyziky, znamená to, že i při nastavování je přední část zadní a obráceně? Nebo údaje sedí? Díky |
Je to naopak a je to dokonce s vykřičníkem napsané v read me, jen by ho musel někdo číst... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
njn díky
tak jsem to zkoušel, jako neni to špatný, když tomu dá člověk plnej kouř při rozjezdu, tak se to parádně rozvlní, alespoň mam pocit, že mam nějaký ty koně pod prdelí. Myslim si, že to neni špatně, leč real porsche jsem ještě neřídil, ale první dojem ok. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
To auto nefunguje jak by mělo. Porsche je proslulý svým perfektním vyvážením. To že je motor vpředu má za cíl aby auto dobře zatáčelo, bohužel tohle se chová ještě hůř než škodovka. Necítim žádnej grip na předku. Neni to nic proti tvůrcům fyziky, ale obávám se, že ty zadokolky do RBR nebudou nikdy fungovat jak mají. Už na základě chybějící ručky bych to nepovolil do pluginu. |
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 16:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
a) Porsche 996 má motor vzadu stejně jako Škodovka. Na světě neexistuje sériově vyráběné Porsche s motorem vpředu.
b) Těžiště to ale má jako, kdyby to mělo motor vpředu, protože když se dá dozadu, tak se s tím nedá jet vůbec (pak to umí jen hezká kolečka).
c) Ručku nemá žádný zadohrab v RBR a v dohledné době mít nebude. Přesto je spousta lidí, co třeba s Volvem rádi jezdí, protože je to baví.
Jinak jsem přidal Focus WRC 99. Test tady: http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=ba5e8cecb71ecf8801ee856427bfc8e3 |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne duben 12, 2009 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Jo to jsem zblbnul. Každopádně to auto je vyvážené rozhodně líp než škodovka a i ta se řídí líp než tohle. Ale pokud se RBR má držet nějakých realistických kolejí, tak byl tyhle auta pro plugin nepovoloval. |
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 18:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Jakmile se s tim dokazu rozjet, tak to funguje pekne. Ale ten rozjezd je velmi tezkej. A nedokazu si to predstavit na mokru. Mozna by se hodila nejaka delsi prevodovka. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: ne duben 12, 2009 18:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONARIK Vit
|
|
|
nevím ja je to udělané u volva nebo jestli to dělá ten rozdíl ve výkonu auta, ale volvo se chová na výjezdu následovně:
Jestliže mu dám plnej kotel tak tak mě začne mávat prdelí ale poměrně pomalu tzn. není problem dát kontra trošku se stím poprat a hurá vpřed.
U porsche stačí trochu přidat a okamžitě mě to zahodí do příkopy stím že jsem nestačil ani postřehnou že mě ulítne prdel.
Prostě a jednoduše u volva poznám z volantu že mám ubrat nebo dát kontra včas. U porsche bohužel ne
Předpokládám že to dělá délka vozu a jak moc je umístěný motor vpředu. Jak moc vpředu je u volva ve skutečnosti umístěný ? Protože zkušenosti z turnaů mám spíš takové jako by ten motor vpředu byl někde před čumákem nebo prostě vpředu není a to usuzuju z toho že u volva je pořeba hodně velký náraz na čumák aby došlo k poškození motoru, což je správně |
|
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 18:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Kolizní meshe a rozložení hmotnosti jsou v RBR dvě věci. To, že se nějaké auto snáze rozbije je jen otázka kolizních meshů v modelu.
Co se rozjezdu týče, tak Volvo má o 120 koní míň a v krouťáku je rozdíl ještě podstatně větší, takže asi tak... |
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 18:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KVETON Zdenek
Založen: 24. 02. 2005 Příspěvky: 48 Bydliště: Rožmitál pod Tř.
|
Předmět: Nářez |
|
|
Pánové, nevim co se vám na něm nezdá, je super... Je to výzva pohrát si z volantem a plynem u tak silného auta...je pravda, že to chce hodně citu, každé neurvalé a nepřesné dávkování plynu trestá, ale o tom to je...a ručka ? tu vůbec nepotřebuju ( v zásadě jí nepoužívám ani u jiných aut, jen zřídka ) stačí si hrát jen s plynem... |
|
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 21:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
|
jj je dobré a som tiež za povolenie porsche na pluginu ale aj tak ostávam u Volva a ručka vôbec nechýba |
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MYDLIAR Jozef
Založen: 06. 06. 2006 Příspěvky: 72 Bydliště: Liptovský Michal
|
|
Návrat nahoru |
|