Právě je so listopad 09, 2024 4:27
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KEST Karel
Založen: 01. 05. 2009 Příspěvky: 31 Bydliště: Kout na šumavě
|
Předmět: ngp 7.1 |
|
|
Zdravim
Nainstalovat můžu všechny NGP auta,nebo je tam nějaký háček???
Diky. |
|
|
Zaslal: út květen 02, 2023 18:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
Předmět: |
|
|
Po instalaci NGP 7.4 se odehraje ze hry jen intro, a pak jen error, konečná. Co je špatně? |
|
_________________ M-Rallyteam(Marysko Racing) |
Zaslal: po září 02, 2024 20:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
|
|
Ten samý problém jako Tony. Při startu hra okamžitě padá. Jenom to krásně vytvoří crash dump fily. Způsobuje to NGP.dll - po smazání tohole souboru hra naběhne. Co s tím?
Nerozumím tomu, proč se taková změna dělá den před koncem RSC a den před začátek RBR-Cupu - Barumky. Mohlo se to v klidu udělat po tom, kdy bude dva týdny pauza. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: po září 02, 2024 23:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STREJT Michal
Založen: 03. 08. 2008 Příspěvky: 7 Bydliště: Račice u Vyškova
|
Předmět: Nefunguje nová fyzika. |
|
|
Potvrzuji stejný problém. Po vložení fyziky mi to psalo, že chybí vcruntime140_1.dll. Ten, který jsem nejdřív stáhl, nefungoval. Pak jsem prohledal počítač a zjistil, že už jsem ho stahoval a instaloval v lednu 2023. Tento už asi funguje, protože mi to problém nepíše, naopak ale hra spadne pokaždé hned po zapnutí. |
|
_________________ Jezdím na klávesnici. |
Zaslal: st září 04, 2024 14:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STREJT Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
Předmět: Re: Nová fyzika už funguje |
|
|
Ďakujeeem ...čo ja som všetko doništaloval |
|
|
Zaslal: čt září 05, 2024 20:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
A co všechno je potřeba dodělat, bych potřeboval vědět. Díky. |
|
Zaslal: so září 07, 2024 22:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJKA Miroslav
|
Předmět: Nová fyzika |
|
|
Zdarec tak u mě nepomohlo ani stažení to ho souboru ??? |
|
|
Zaslal: ne září 08, 2024 15:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
Taky ne, včera sem zkusil, nainstalováno, ale běh věcí v RBR se mi nezměnil. |
|
Zaslal: ne září 08, 2024 21:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STREJT Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
Ok, moc děkuji, zkusím to přesně takto. |
|
Zaslal: po září 09, 2024 19:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
Uff, no to sou nervy tvl. (jak když Luboš opravoval lakatoš), to byly nervy. Konečně po pár utrápených večerech a nocích, už to jde. Děkuji moc za předešlý podrobný návod. Nicméně stejně to nešlo, ale zcela náhodou a zkoušením sem zjistil ještě jeden nedostatek, maličkost, tak sem potom šel. Spíš to byla všechno náhoda. Pomohlo a přidám moji zkušenost, stahnout a instalovat ještě tenhle soubor: https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x64.exe . U souborů x64 v nových NGP se mi nechtěli otevřít .exe soubory, psalo to, že vc 140-dll nenalezen. U x86 ty šly otevřít. Nevim jestli dřívě x64 bylo třeba mít, já to RBR přidávámjen to co se musí, ale tak to u mě v kompu je. Takže to sem ještě zkusil. U mě asi nestačil nej vc x86. Nechápu, ale jde to už. Na to že sem Husákem normalizovaný dítě a dodnes neumim ani jednu klávesovou zkratku ... Tak se snad svezu no. Děkuji všem za pomoc. |
|
|
Zaslal: po září 09, 2024 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJKA Miroslav
|
|
|
Ahoj, dle návodu Michala a Tonyho se mě to podařilo konečně rozjet - jinak už to vypadalo na odchod PC ven oknem - veliké díky. |
|
|
Zaslal: út září 10, 2024 17:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STREJT Michal
|
|
|
MARYSKO Tony napsal: |
Uff, no to sou nervy tvl. (jak když Luboš opravoval lakatoš), to byly nervy. Konečně po pár utrápených večerech a nocích, už to jde. Děkuji moc za předešlý podrobný návod. Nicméně stejně to nešlo, ale zcela náhodou a zkoušením sem zjistil ještě jeden nedostatek, maličkost, tak sem potom šel. Spíš to byla všechno náhoda. Pomohlo a přidám moji zkušenost, stahnout a instalovat ještě tenhle soubor: https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x64.exe . U souborů x64 v nových NGP se mi nechtěli otevřít .exe soubory, psalo to, že vc 140-dll nenalezen. U x86 ty šly otevřít. Nevim jestli dřívě x64 bylo třeba mít, já to RBR přidávámjen to co se musí, ale tak to u mě v kompu je. Takže to sem ještě zkusil. U mě asi nestačil nej vc x86. Nechápu, ale jde to už. Na to že sem Husákem normalizovaný dítě a dodnes neumim ani jednu klávesovou zkratku ... Tak se snad svezu no. Děkuji všem za pomoc. |
A víš, že máš asi pravdu? Jak jsem psal, že mi ten x64 ze začátku nefungoval, tak pak jsem doinstaloval ten x86 a začalo to fungovat. Já jsem totiž ten x64 asi neodinstaloval pryč a mám tam oba. Takže k fungování současné fyziky je asi potřebné mít naistalované oba (jak x64, tak x86). Doplním to ještě do toho mého návodu, kdyby to někdo chtěl dělat podle něho, ať to udělá správně. |
|
_________________ Jezdím na klávesnici. |
Zaslal: čt září 12, 2024 11:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
STREJT Michal napsal: |
MARYSKO Tony napsal: |
A víš, že máš asi pravdu? Jak jsem psal, že mi ten x64 ze začátku nefungoval, tak pak jsem doinstaloval ten x86 a začalo to fungovat. Já jsem totiž ten x64 asi neodinstaloval pryč a mám tam oba. Takže k fungování současné fyziky je asi potřebné mít naistalované oba (jak x64, tak x86). Doplním to ještě do toho mého návodu, kdyby to někdo chtěl dělat podle něho, ať to udělá správně. |
Někdy ty změny jdou jak po drátkách, jindy se něco zdánlivě moc nemění, ale vše je jinak, stačí maličkost a je to .... však ví asi každý. Nějak se štěstím se to našlo. Michelangelo Buonarroti citát: „Dokonalost se dosahuje maličkostmi, ale dokonalost není maličkost. |
|
Zaslal: čt září 12, 2024 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|